Spandoek Tijd voor elkaar.jpg
 

GRATIS Tijd voor elkaar-spandoek

Ontvang een gratis spandoek als jouw geregistreerde Marriage Course begint tussen 1 augustus 2019 en 30 april 2020.

Zo krijg je het gratis spandoek thuisgestuurd

 1. Registreer je cursus op registratie.alphanederland.org
  Als je Marriage Course niet openbaar is, kun je dat aangeven bij de registratie.

 2. Vul de startdatum van jouw Marriage Course in bij het registreren
  Je Marriage Course moet een startdatum hebben tussen 1 augustus 2019 en 30 april 2020.

 3. Voer je thuisadres in bij ‘Persoonlijke informatie’
  Dit is het adres dat we nodig hebben om het spandoek te verzenden.

 4. Het gratis spandoek komt naar je toe
  We sturen het spandoek op, op tijd voor jouw Marriage Course.

Heb je een vraag over de verzending, de ontvangst of over de voorwaarden? Kijk hieronder of jouw vraag ertussen staat.

Klik op de vraag om het antwoord te tonen.

Over het verzenden

1. Waar blijft mijn spandoek?
Het kan even duren voordat je je spandoek thuis krijgt. Om portokosten te besparen, verzenden we de spandoeken namelijk zoveel mogelijk in partij. Daarom is er een aantal verzendmomenten:
Startdatum Marriage Course Verzendmoment
1 augustus 2019 - 31 oktober 2019 half september
1 november 2019 - 31 januari 2020 half oktober
1 februari 2020 - 30 april 2020 half januari
Als jij je cursus hebt geregistreerd op registratie.alphanederland.org en je startdatum is tussen 1 augustus 2019 en 30 april 2020, ontvang jij een gratis spandoek.

2. Wanneer krijg ik mijn spandoek?
Het kan even duren voordat je je spandoek thuis krijgt. We verzenden de spandoeken namelijk zoveel mogelijk in partij. Daarom is er een aantal verzendmomenten:
Startdatum Marriage Course Verzendmoment
1 augustus 2019 - 31 oktober 2019 half september
1 november 2019 - 31 januari 2020 half oktober
1 februari 2020 - 30 april 2020 half januari
Als jij je cursus hebt geregistreerd op //registratie.alphanederland.org en je startdatum is tussen 1 augustus 2019 en 30 april 2020, ontvang jij een gratis spandoek.

3. Waar wordt mijn spandoek naartoe gestuurd?
We verzenden het spandoek naar het adres van degene die de cursus registreerde op //registratie.alphanederland.org. We verzenden geen spandoeken naar kerk- en cursuslocaties. Wil je het adres wijzigen? Mail je wijzigingen naar info@alphanederland.org

4. Moet ik thuis zijn als het spandoek bezorgd wordt?
Nee, je hoeft niet thuis te zijn als het spandoek bezorgd wordt. Het spandoek verzenden we in een brievenbuspakket, dus het past in je brievenbus. Ook als je niet thuis bent.

5. Ik begin pas in voorjaar 2020 met mijn cursus, wanneer krijg ik mijn spandoek?
Als je cursus pas in 2020 begint, ontvang je het spandoek niet direct. We verzenden de spandoeken zoveel mogelijk in partij. Daarom is er een aantal verzendmomenten:
Startdatum Marriage Course Verzendmoment
1 augustus 2019 - 31 oktober 2019 half september
1 november 2019 - 31 januari 2020 half oktober
1 februari 2020 - 30 april 2020 half januari
Als jij je cursus hebt geregistreerd op registratie.alphanederland.org en je startdatum is tussen 1 augustus 2019 en 30 april 2020, ontvang jij een gratis spandoek.

6. Ik heb al lang geleden geregisteerd, krijg ik ook een spandoek
Bij het versturen van een gratis spandoek kijken we alleen naar de startdatum van je Marriage Course. We kijken niet naar de registratiedatum. Als jij je cursus hebt geregistreerd op //registratie.alphanederland.org en je startdatum is tussen 1 augustus 2019 en 30 april 2020, ontvang jij een gratis spandoek. Het kan wel even duren voordat je je spandoek thuis krijgt. We verzenden de spandoeken namelijk zoveel mogelijk in partij. Daarom is er een aantal verzendmomenten:
Startdatum Marriage Course Verzendmoment
1 augustus 2019 - 31 oktober 2019 half september
1 november 2019 - 31 januari 2020 half oktober
1 februari 2020 - 30 april 2020 half januariOver het spandoek

7. Wat staat er op het spandoek?
Op het spandoek staat de tekst: ‘Zin in een avondje uit? tijdvoorelkaar.nl’ en het Marriage Course-logo. Het spandoek is rood en wit. Afmetingen: 300 x 70 cm (l x b) Lengte bijgeleverde touw: 4 x 75 cm

8. Hoe kan ik het spandoek ophangen?
Bij het spandoek wordt stevig touw meegeleverd. Vier stukken van 75 centimeter per stuk zorgen ervoor dat jullie eenvoudig het spandoek kunnen bevestigen. Hang je het spandoek op een openbare plaats, zorg dan dat je toestemming hebt van de gemeente en/of eigenaar van die plaats.

9. Mag ik twee of meer gratis spandoeken
Nee helaas, je hebt recht op een gratis spandoek per cursus. Als jij je cursus hebt geregistreerd op registratie.alphanederland.org en je startdatum is tussen 1 augustus 2019 en 30 april 2020, ontvang jij een gratis spandoek. Wil je meer spandoeken hebben? Bestel ze dan op de Alpha Bookshop.


Over het registreren

10. Ik wil een spandoek, maar ik wil mijn cursus niet registreren.
Helaas, dat is niet mogelijk. Alleen door het registreren van je cursus weten we je adres en startdatum, beide voorwaarden voor het ontvangen van een gratis spandoek. Onze vraag aan jou is: waarom zou je niet willen registreren? Wist je dat je kunt aangeven dat jouw Marriage Course niet openbaar is? Zo kun je je dus registreren, want je krijgt er veel voor terug: * Gratis spandoek ‘Zin in een avondje uit’ * Gratis PowerPoints * Gratis scripts voor de inleidingen * Gratis video’s ter ondersteuning van je cursus * Gratis promotiemateriaal Registreer dus je Marriage Course op registratie.alphanederland.org.

11. Als ik mijn cursus registreer, kan iedereen op mijn cursus komen. Dat wil ik niet. Maar ik wil wel een gratis spandoek. Wat nu?
Als je je cursus registreert op registratie.alphanederland.org kun je aangeven dat jouw cursus niet openbaar is. Op die manier krijg je wél het spandoek gratis thuisgestuurd, krijg je toegang tot het gratis cursus- en promotiemateriaal en kunnen wij jou en je team persoonlijk ondersteunen bij het geven van je cursus.


Overige vragen

12. Kan ik een Marriage Course geven zonder spandoek?
Ja hoor, dat kan! Het gebruik van het spandoek is geen voorwaarde voor het geven van een Marriage Course. Maar het helpt natuurlijk wel bij het promoten van je Marriage Course. Alles wat je nodig hebt voor het geven van een Marriage Course vind je in het Marriage Course Starterspakket: • 1x Marriage Course dvd- en usb-set • 2x Marriage Course Handleidingen • 10x Marriage Course werkboekjes (let op: er zijn 2 werkboekjes nodig per koppel, met 10 werkboekjes kun je aan 5 koppels de Marriage Course geven) • 1x Ik ook van jou • 14x campagneposters (A3 + A4) • 40x uitnodigingskaarten Bestel het complete Marriage Course Starterspakket.

13. Hoe kan ik mijn Marriage Course nog meer promoten?
Naast het gratis spandoek is er veel meer promotiemateriaal beschikbaar. We hebben een pagina met een handig overzicht van alle promotiematerialen.

14. Waar moet ik het spandoek hangen?
Hang dit spandoek op om echt op te vallen in jouw buurt! Je kunt hem aan je kerk vastmaken met het bijgeleverde touw. Een andere goede plek is waar veel mensen langskomen, zoals een kruispunt of winkelcentrum. Misschien past het goed om hem bij je cursuslocatie een plek te geven. Let op: zorg dat je altijd toestemming hebt om het spandoek op te hangen.

15. Wanneer mag ik het spandoek gebruiken?
Gebruik het spandoek vooral in de weken voorafgaand aan jullie Marriage Course. Daarnaast vragen we je ook om tijdens de twee campagnegolven het spandoek op te hangen: * Lokale promotiegolf 1: 26 augustus - 15 september 2019 * Landelijke promotiegolf 2: 23 december 2019 - 12 januari 2020

16. Ik wil geen spandoek, wat nu?
Geen probleem. Stuur ons een e-mail met je adresgegevens en we zorgen dat je geen spandoek thuisgestuurd krijgt.

17. Ik geef een Premarriage Course, mag ik ook een gratis spandoek?
Nee, helaas zijn de gratis spandoeken alleen bedoeld voor Marriage Courses. Er staat dan ook een Marriage Course-logo op en op de website tijdvoorelkaar.nl worden bezoekers alleen doorverwezen naar een Marriage Course en niet naar een Premarriage Course.

Staat je vraag er niet tussen?

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier.

Naam *
Naam
 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha