Tijd voor elkaar

Het is echt een term van nu: tijd voor elkaar. Maar stiekem was het al langer het credo van de Marriage Course: ‘maak tijd voor elkaar’.
Het is nu ook de naam van de Marriage Course-campagne die we als Alpha Nederland vanaf 2019 gaan voeren.

Tijd voor elkaar - de campagne

Met de campagne dagen we stellen uit om meer tijd voor elkaar te maken. Uit een groot, representatief onderzoek dat we lieten uitvoeren blijkt namelijk dat ‘tijd voor elkaar’ de sleutel is tot een gelukkige relatie. Directeur van Alpha Nederland Arnoud Drop: “Partners willen graag meer activiteiten samen doen, betere gesprekken voeren met elkaar en betere seks, blijkt uit onderzoek, maar vinden het moeilijk om daar tijd voor te maken. Op de Marriage Course gaan ze precies met deze en andere thema’s aan de slag.”

Tijd voor elkaar zichtbaar in Nederland

Van 23 augustus tot en met 13 september vindt de eerste campagnegolf plaats. Als jouw Marriage Course-team voor de promotie in je eigen dorp of stad zorgt, regelen wij de landelijke promotie. Zo kunnen we met elkaar in actie komen voor duurzame relaties. Om je daarbij te helpen zijn er promotiemiddelen beschikbaar en investeren we in een online campagne.

Meedoen is makkelijker dan ooit

Heb je na het lezen van deze campagnesite nog vragen? Mail ons en we helpen je op weg. Bedankt en veel succes

 

Infobrochure

In de Infobrochure vind je alle informatie die nodig is om mee te doen aan de campagne. Lees achtergrondinformatie, interviews met deelnemers, kerk- en cursusleiders en ontdek de planning van de campagne.

Wil je een exemplaar thuis ontvangen? Stuur ons dan een e-mail met je adresgegevens.


Bid jij dat ook?

Naast campagnevoeren willen we ook geestelijk aandacht geven aan relaties in Nederland. Met de gebedsbeweging ‘Dat bid ik ook’ krijg je niet alleen elke maand specifieke bid- en dankpunten met betrekking tot relaties in Nederland. Je krijgt ook een gratis gebedsgadget die je helpt om tijd voor gebed te maken.


Marriage+Course+campagneteam.jpg

Tijd voor updates

Volg de campagne op de voet met regelmatige updates van het campagneteam. Arnoud, Marleen, Dorine en Wouter praten je bij over inhoudelijke ontwikkelingen, ontmoetingen met partners en initiatiefnemers en andere opmerkelijke momenten in voorbereiding op en tijdens de campagne.


 

Wil je op de hoogte blijven van de Marriage Course en alles rondom de campagne? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

 
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha